Heleen Hulscher
Voor een bewust leven met gevoel.

Trainingen

Meditatief ademen
Tijdens een avondworkshop, de één- en meerdaagse trainingen kun je de kracht ervaren van intensief ademen.  
Intensief ademen werkt diep door op verschillende lagen van ons functioneren. Op het fysiek niveau kom je meer in contact met je lichaam en ontdek je welke gebieden van jouw lichaam gespannen en ontspannen zijn. Op mentaal niveau word je je bewust van de stroom van je gedachten. Door je er niet mee te identificeren ga je ontdekken op welke wijze je gedachten je dagelijks leven sturen of welke invloed jouw gedachten hebben op dat wat je doet/niet doet in je dagelijks leven.
Op emotioneel niveau kunnen gevoelens en emoties volledig ervaren worden waardoor ze doorleefd kunnen worden en verwerking kan plaatsvinden en er ruimte ontstaat voor nieuwe gevoelens en inzichten. Op spiritueel niveau kun je gaan ervaren dat je meer bent dan je in eerste instantie denkt te zijn.

Voor wie
Voor iedereen die graag kennis wil maken met de kracht van intensief ademen en voor iedereen die ervaring heeft met ademwerk en graag even op adem wil komen of zijn persoonlijke ontwikkeling een impuls wil geven.

Lichaamsbewust coachen
Deze training wordt twee keer per jaar aangeboden aan coaches en begeleiders die graag lichaamsgerichte technieken willen gebruiken tijdens hun coachgesprekken.
In de training wordt aandacht besteed aan de methodiek en uitgangspunten van het Lichaamswerk, het lichaamsgericht waarnemen en het ervaring opdoen met het inzetten van lichaamsgerichte technieken binnen een coachtraject.
De training is zo opgebouwd dat je zelf kunt gaan ervaren wat lichaamswerk met je doet en daarnaast oefent met het inzetten van enkele lichaamsgerichte technieken.

Voor wie
Voor coaches, begeleiders en therapeuten.